tiistai 12. kesäkuuta 2007

Jäätelökonvehdit


Tosiaan oon suunnitellu konvehteja jo niin pitkään etten etes muista niin kauas. Alkukesän lämpivinä päivinä on toistuvasti tehny mieli jäätelöä, mielellään keksimuruilla maustettuna. Joten siitä tämä idea pikkuhiljaa kehkeytyi.
Ensin sivelin pikkusiveltimen avulla vuoan kolot suklaalla (sekoitus Fazerin Block tummaa suklaata ja Pandan maitosuklaata). Laitoin pakkaseen kovettuun ja valmistin täytteen. Jauhoin 6 Raibown täytekeksiä (Domino-kopio) murusiksi ja sekoitin hieman sulaneeseen mansikkakermajäätelöön (1/2litraa). Sitten vaan täytteleen:


Tämän jälkeen taas hetkeksi pakkaseen, ja sitte vielä sivelin suklaata pohjaksi. Tein nämä lauantaina ja sunnuntaina ne oli varmasti sitte sen verran jäätyny että kesti painella irti tuosta vuokasta. En voidellu sitä millään, ihan hyvin irtos. Toisaalta jos ois voidellu niin oiskohan lähteny painamatta? Joka tapuaksessa näitä kehuttiin sen verran hyviksi että uskallan suositella  kokeileen. Sen verran isotöisiä nämä kuitenki oli etten tehny ku tuon yhen annoksen tällä kertaa kokeilumielessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti