tiistai 12. kesäkuuta 2007

Ankka-kakku


Oli tarkotus ottaa tästä kerroskakusta vaihekuviaki, mutta jotenki siinä touhutessa taas kerran unohtu. Mietin ideaa tähän kakkuun kauan. Jossain vaiheesa päätin että kylpyankka on teemana. Sitte mietin mihin sen laitan uiskenteleen. Kylpyamme oli vielä alkuviikosta mielessä, mutta sitte pihalla kukkia laittassa sain tämän idean, kun laitoin kukkia tämmöseen puuastiaan.
Aatu leikki vauvauinnissa tollasella kumiankalla joll aoli nuo sukellusvehkeet, ja koska Aatu on jo aika kova poika sukelteleen, tämmönen oli pakko löytää kakun päälle. En viittiny ite alkaa etes kokeileen tuon muovaamista, ois kestäny jo hirveen kauan aikaa kuivuakki ja en tosiaan oo taitava tuossa muovailussa. Huomasin ku kakkua jo tuhottiin täyttä päätä että unohin laitata kylpyvaahtopallot! Mutta myöhästä se sitte oli. Ehkä ens kerralla :)

Kertauksena "ohje":
6 ja 2 munan pohjat, välissä mousse (1 muna, 0,75dl sokeria, 200g sunnuuntain kuningatar tuorejuustoa, 2,5dl Flora vispiä, 1prk ranskankermaa, 250g mansikoita ja 4liivatelehteä), tein tuon kaksinkertasena ja laitoin molempien kakkujen väliin (ristiäiskakku ja tämä). Muuten päällä Flora vispi, mutta koristekukat ja sankon reunus sokerimassaa. Ankka on kuminen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti