sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Aatu 6kk :)

Edit: pistin ohjeita erikseen että tulee oikeisiin kategorioihin :)

Meidän Aatulla oli tänään puolikkaat synttärit. Tässä tarjoiluja:

6 ja 2 munan pohjat, välissä mousse (1 muna, 0,75dl sokeria, 200g sunnuuntain kuningatar tuorejuustoa, 2,5dl Flora vispiä, 1prk ranskankermaa, 250g mansikoita ja 4liivatelehteä), tein tuon kaksinkertasena ja laitoin molempien kakkujen väliin (ristiäiskakku ja tämä). Muuten päällä Flora vispi, mutta koristekukat ja sankon reunus sokerimassaa. Ankka on kuminen :)


Quiche Lorraine piiraset (ohjeen laitan myöhemmin). Lisäksi suolasina oli äitini tekemiä lohipasteijoita.


Jäätelökonvehdit, jotka kuvassa on vielä ihan huurussa. Oon jo pitkään halunnu tehä konvehteja, mutta aina vaan on lykkääntyny. Kesän ollessa täällä päätin kokeilla tehä näitä jäätelötäytteellä. Kuoret on Fazerin Blockita ja Pandan maitosuklaasta tehdystä sekotuksesta. Täytteeksi pistin mansikkajäätelöä ja murskattuja Rainbown Dominokopio-keksejä. Sitte vielä pohjaksi suklaata. Nämä oli yhen vieraan sanoin "jytyhyviä" :)
Täytettä jäi yli ja oon nähny nyt parissaki blogissa näitä jäätelökakkuja niin tein vielä sydänmuotilla tämmösiä valkosuklaisia:

Nämä oli kuulemma tosi makeita, että pienemmät palaset ois riittäny..


Itelle tein vadelmaherkun, kiilteen värjäsin punaseksi (ei erotu kuvasta). Liivatetta laitoin vähemmän nyt myös (yhen).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti