perjantai 6. huhtikuuta 2007

Voileipäkäärekakku



Kun näin tämän, oli pakko alkaa kokeileen. Idea on Vilijaanan blogista.

Tälläiseen tarvii siis:

12 siivua paahtoleipää (ite käytin Fasun isoa vehnäpaahtoa)
250g palvikinkkua
150g tuorejuustoa (esim. Crème Bonjour aurinkokuivatut tomaatit)
majoneesia tms. + mausteita maun mukaan makua antamaan (esim. suolakurkkukuutioita, pippuria..)
lihalientä kostutukseen

Kuorruttamiseen lisäksi:
200g maustamatonta tuorejuustoa
100-150g majoneesia
1dl kermavaahtoa (maustamatonta)
esim. kirsikkatomaatteja, kurkkua, juustoraastetta tms. koristeluun

Leikkaa paahtoleipien reunat pois ja kostuta leivät lihaliemellä. Asettele palat "levyksi" leivinpaperin päälle. Levitä täyte ja rullaa kuten kääretorttu. Ite tykkään valmistaa voileipäkakut edellisenä iltana ja antaa maustua jääkaapissa, kuorrutan seuraavana päivänä. Koristelu ei ole vahvin puoleni, mutta koristelusta voi siis tehdä runsaan tai vähemmän runsaan oman maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti