perjantai 27. syyskuuta 2013

Prinsessajuhlat ( ts. Alma 5v)

Tämänvuotisia syntymäpäiväjuhlia tuli mietittyä ja valmisteltua normaalia enemmän, täytyy myöntää. Mielessä oli viikkojen ajan vaikka ja mitä ihania juttuja prinsessajuhliin, mutta johonkinhan se raja pitää aina laittaa ;)

Prinsessajuhlien menu:

Linnakakku
Jäätelö-kuppikakut
Kukkapopsit
Prinsessan pikkuleivät (kruunut ja mekot)
Hedelmävaltikat (vesimeloni-viinirypäle)
Pizzakierteet
Mini-makkarakääröt
Vaaleanpunainen popcorn
Vaahtokarkit

Linnakakku
 Kakku tuotti loppuvaiheessa paljon päänvaivaa. Jostain syystä täyte (sama jota käytin tarhan kakkuun) ei vain halunnut pysyä kasassa, alkoi valua väleistä pois ja koko kakku uhkaavasti läsähtää ennätysmäisesti. Onneksi pysyi kutakuinkin kasassa tarjoiluun asti. Harmitti, koska oli tarkoitus tehdä vielä lisää yksityiskohtia lopuksi pihalle jne, mutta meni inspis kun kakku alkoi vaappua, ajattelin että kunhan pysyy nyt kasassa. Ja mikä kuitenkin tärkeintä, maku oli hyvä :)

Jäätelö-kuppikakut

Kukkapopsit

Prinsessan pikkuleivät

Hedelmävaltikat
(Nämä meni kuin kuumille kiville)

Pizzakierteet

Mini-makkarakääröt


Mukitkin koristeltiin teeman mukaan. Olen ostanut näitä mukeja Ikeasta (maksoi varmaan 0,50e kpl) joskus ja käyttänyt jo monilla synttäreillä samalla idealla. Viime vuonna esimerkiksi koristelin reunan samoin värisokerilla, ja sivuille karkkeja :)

Ja lopuksi pikku-Prinsessa itse, joka iloitsi kyllä juhlistaan ja vieraistaan niin silminähden, että kaikki vaiva oli varmasti sen arvoista :) 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

4 kommenttia:

  1. Mahtava tarjoilu! Aivan ihania kaikki. Oli varmaan tyytyväinen sankari ja vieraatkin :) Linkitän sut mun blogiin, onko ok?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä oli prinsessa oikein iloinen kaikesta, tuli hyvä mieli :) Kävin jo vastavierailulla blogissasi, tosi kivoja juttuja :) Ja saa linkittää siis :)

    VastaaPoista
  3. Olipas teillä todella kuninkaalliset juhlat, Onnea vielä 5-vuotiaalle!

    VastaaPoista