Kuva on kamala taas kerran tästä ihanasta pimeydestä johtuen, tänään ei päivä paistanut sitä vähääkään harmaiden pilvien välistä.
Ohje Ullan Unelmakakut-kirjasta:
150g tummaa suklaata
150g maitosuklaata
1dl kermaa
0,5dl turkinpippurirouhetta
Pilko suklaa ja laita kerman kanssa kattilaan. Kuumenna sen verran, etttä suklaa sulaa (älä keitä), sekoita kiiltäväksi. Lisää turkinpippurirouhe. Kaada laakealle kelmutetulle astialle ja anna jähmettyä. Leikkaa levy neliöiksi ja pyörittele palloiksi. Laita kylmään jähmettymään.
koristeluun:
150g tummaa suklaata (itse käytin Fazerin sinistä)
turkinpippurirouhetta
Sulata suklaa ja kasta tryffelipallot siihen. Laita loppu pussi turkinpippurirouhetta lautaselle ja pyörittele pallot siinä. Nosta valmiit tryffelit vuokiin (laitoin minimuffinssivuokiin).
Oli oikein hyviä, suosittelen kokeilemaan, mikäli tykkää suklaan ja salmiakin yhdistelmästä, esim. Fazerin salmiakkisuklaasta. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti