maanantai 14. toukokuuta 2007

Kinuskisydämet (maidoton, munaton, luontaisesti gluteeniton, soijaton..)


Tää oli tämmönen kokeilu nyt tuon kinuskin suhteen. Oon aikonu koittaa jo jonku aikaa koittaa tehä kinuskin kaurakermaan (samaan mitä käytän ruoan valmistuksessa). Nyt ilokseni löysin uutuustuotteen samasta hyllystä, eli tämmösen vispi kaurakerman, jota käytetään pakkauksen mukaan kuohukerman tapaan.

Täytyy sanoa että hyvää tuli kinuskista! Tarkotus oli tehä itelle kinuskileivoksia, laittaa väliin tätä vaahdotettuna ja vadelmia, ja pursotella vielä reunatki, mutta nyt on uudet kokeilut jäissä Aatun antibioottikuurin takia niin en sais laittaa väliin muuta ku tuota kermaa (ja kinuskiaki kyllä) joten en nyt sitte alkanu kikkaileen tämän enempää. Kinuski toimii, ja sen halusinki tietää :)
Tätä voi myös käyttää täytteenä ja päällä, mutta vaahdosta ei tuu niin kova:

Oon myös hyydyttäny tätä kakun väliin, sekaan voi nakata jotain marjoja niin saa hyvän täytteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti