sunnuntai 13. toukokuuta 2007

Hyvää äitienpäivää!

Tänään on minun eka äitienpäivä! Aatun mummoja muistetaan tänään kakuilla. Oli vähä epäonnea matkassa ja suunnittelu ei vissiin ollu loppuun asti viety kun kakut meinas hajota käsiin kirjamellisesti, mutta jotain sai kuitenki valmiiksiki. Tässä kuva toisesta kakusta sellaisena kuin se oli:


..
ennen hajoamistaan siis. Tai siis ei siitä hajonnu ku tuo sanka, mutta kermat levis sen mukana joistain kohti ja piti yrittää paikkailla minkä pysty.  Mutta meneehän se näinki:


ONNELLISTA ÄITIENPÄIVÄÄ kolminkertaselle mummolle!

Ja sitte tämä omalle äidilleni tuleva kakku.. joka oli epäonnen kakku siitä lähtien kun pohja levisi pitkin uunia paisotn aikana.. ja kaikkea siinä välillä. Tästä piti tulla ihan erilainen, mutta loppujen lopuksi projekti muuttui "pelasta mitä on pelastettavissa" tyyliseksi, ja tämmösen sain kuitenkin onnistuneesti kasaan:ONNELLISTA ÄITIENPÄIVÄÄ RAKKAALLE ÄIDILLE, JA ENSIMMÄISTÄ "MUMMOPÄIVÄÄ"! :)

 
Ai niin.. molemmat on siis 2munan kakkupohjia. Kukkakorissa on välissä mansikkarahkaa valkosuklaalla höystettynä. Tämä toinen on prinsessakakku, eli välissä vaniljakreemiä ja vadelmahilloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti