maanantai 4. marraskuuta 2013

Halloween-juhlien kakku, eli "Skeletonin hauta"

 Muutamia viikkoja sitten, kun mietin mitä Halloween-juhliin voisi tehdä, Aatu tuumasi että "Äiti ei sitä tarvi miettiä, piirretään vaan paperille suunnitelma". Ja niin piirrettiin. Viime viikolla postasinkinkin sen hienon suunnitelman esimakuna tulevasta :) Aatu oli juhlissa Skeleton ja kakusta tehtiin sitten Skeletonin hauta.

Olin tehnyt kaikenlaista rekvisiittaa, hautakiven, puita kiviä luita haamuja jne. joista suurin osa jäi sitten käyttämättä, kun kakkuun ei mahtunutkaan paljon muuta :) Parempi näin päin. Olin ajatellut laittaa sivuille suklaapuita, mutta tämä muta&ruoho oli sitten ehkä parempi. Ja Aatu innokkaana asetteli luita reunoille. 
Kakkupohja on 4 munan suklaakakkupohjalevy pellillä paistettuna. Leikkasin kolmeksi kerrokseksi (alinkerros piti koota kahdesta palasta). Välissä on mansikka-rahka-kermatäyte. Päällä kaakojauheella maustettua ja elintarvikeväreillä värjättyä kermavaahtoa ja Domino-keksimurua. Koristeet suklaata ja sokerimassaa. 

1 kommentti:

  1. Aika kammottavan upee! Olis kyllä tämänkin kanssa sellainen olo, että uskaltaako siihen kakkulapiota iskeäkään....tiedä mitä suuhunsa saa. On sen verran aidon näköinen.

    VastaaPoista