Tein tällä kertaa ihan oikeesti cakepopseja cookiepopsien sijaan, eka kertaa. Pohjaksi tein Red Velvet kakkulevyn tällä ohjeella 22x33cm vuokaan. Sekoitin kakkupohjaan noin 200g mascarponea. Kakun kosteudesta/pehmeydestä riippuen tuorejuustoa voi laittaa vähemmän tai enemmän. Kunhan massa on helppo muotoilla, mutta ei liian pehmeää ja kosteaa. Muotoilin käsin ensin palloja, ja sitten suipommaksi ja ohuemmaksi yläpäästä. Alman avustuksella popsit pääsivät tikkujen nokkaan, saivat ylleen valkoista Candy Meltsiä ja lopuksi mustalla pastavärillä silmät.
Tuolla kakkupohjamäärällä tulee aika paljon popseja, eli voit myös pakastaa puolet kakkpohjasta ja käyttää vain toisen puolen. Vähennä silloin myös tuorejuuston/mascarponen määrä. Kokonaiseen annokseen saa varata kuorrutukseen 2pss Candy Meltsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti