torstai 4. heinäkuuta 2013

Rippikakku Iinalle

Oli viime sunnuntaina sukulaistytön rippijuhlat, joissa oli kyllä ihania tarjoiluja! Siitäkin huolimatta sain kunnian tehdä täytekakun juhliin. Toiveena oli mansikkaa täytteeksi, kuorrutus massalla, pääväri valkoinen. Ja tämmöinen siitä sitten tuli:


Päällinen kokonaan vaahtokarkkimassaa. Reunoihin halusin koittaa tätä juttua, ja massaa olikin reunoilla sitten runsaanlaisesti :) 

Kakkupohja 8 munan. Välissä järjestyksessä ohutesti vadelmahilloa, kermavaahto+fariinisokeri+ranskankerma-seos ja pilkottuja tuoreita mansikoita. Kahdessa välissä siis tuo. Päällä kuten mainitsin vaahtokarkkimassa. Kukat ja risti samaa massaa, "ketju" hopeakuulista.

4 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunis tuo alemman kakun reunakoristelu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Oli se aika työläs, mutta ihan kiva oli kokeilla tuotakin, ja muutenki oli vaivan arvoinen :)

  VastaaPoista
 3. Hei! On kaunis kakku. Millä teit tuon reunakoristelun?

  VastaaPoista
 4. Hei, _hiukan_ viiveellä tulee vastaus, pahoittelut siitä.. mutta reuna on tehty vaahtokarkkimassasta. Otin tyllalla pieniä ympyröitä, jotka sitten taitoin kolmesta kulmasta silleen että jäi keskelle aukko. Niitä sitten kiinnitin limittäin vieriviereen. Oli tarkoitus tehdä kuvasarja tekovaiheista, mutta yllätys yllätys kiire tuli. Ehkä joskus tulevaisuudessa uudestaan yritys :)

  VastaaPoista