torstai 4. heinäkuuta 2013

Mansikkakakku, gluteeniton

Rippijuhlien täytekakuksi toivottiin mansikkakakkua kiilteellä.

Gluteeniton kakkupohja:
8 munaa
3dl sokeria
2dl gluteenitonta jauhoseosta (käytin Sunnuntai)
1,5dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta

Valmistus kuten normaali kakkupohja. Paista uunissa 175 asteessa noin 35-40 min. Ite laitoin pohjan 28cm:n vuokaan.

Välissä mansikoita ja diplomaattikreemiä. Päällä mansikat ja kiille, sivuilla kermavaahto.

Tein myös koristeen, jota en laittanut kakun päälle, kun haettiin edellisenä iltana. Alunperin tilaaja ei halunnut koristetta, minä hieman "painostin" että no eikö sitä jotaki kuiteski.. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti