lauantai 26. joulukuuta 2009

Bart Simpson (gluteeniton)


Sain tilauksen gluteenittomasta Bart Simpson kakusta. Syntymäpäiväsankari oli ihastunut serkulleni tekemään Bart-kakkuun, halusi samanlaisen. Enhän minä halunnu tehä ihan samanlaista, ja rohkenin sitte kokeilla tämmöstä versiota. Pohja on 8 munan sokerikakkupohja, ohje jolla tein oli seuraavanlainen:

8munaa
3dl sokeria
3,5dl gluteenitonta jauhoseosta (Sunnuntai)
2tl leivinjauhetta

Valmistus kuten normi sokerikakkupohja. Paistoaika 35-40 min 175 asteessa.

Päällä kakussa on valkosuklaakuorrutemassaa, sivuilla kermavaahtoa"liekit" kolmella eri sävyllä. Kuvan tein ite ja leikkasin sopivaksi, hyötykäytin reunat, joista tein vähän liekkejä päällekin. Kirjaimet on myös valkosuklaamassaa, tomuväreillä värjätty päälle.

Kakku sai kovasti kiitosta ja kehuja, tuli tosi hyvä mieli itelle, joten kiitoksia vaan sinne juhlaväelle minun puolestani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti