maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hääkakut H&H

Huh, touko-kesäkuu on ollut kiireinen, leipomisen ja kaiken muunkin osalta. Sain pitkästä aikaa tehdä hääkakkuja, ja tarkoitus oli kerrankin saada oikein hyvät kuvat myös valmiista kakuista telineessään.. mutta mutta, kiireessä jää joskus kommunkointi liian epäselväksi ja pienten väärikäsitysten vuoksi kakut oli laitettu pöytään sillä välin, kun olin hakemassa viimeisiä iltapalatarjoiluja.. Voi että harmitti itseä, mutta onneksi ketään muuta ei vaivannut eikä harmittanut, että kakut eivät olleet telineessä ihan niinkuin suunnittelin ja niin edelleen :) Sain napattua pari kuvaa, kun osa kakuista oli jo syöty..

 Kakuissa on välissä mascarpone-valkosuklaakermavaahto ja lemon curd. Päällä vaahtokarkkimassaa, kultasuihketta (ei oikein näy kuvassa) ja valkoisia orkideoita ja ruusuja samoin vaahtokarkkimassasta.


Kaikkein päälimmäiseksi näistä häistä jäi ihana fiilis, kun näki ihanan hääparin lattialla tanssimassa <3 Kaikesta sydämestä toivon H&H:lle onnea ja rakkautta tuleviin yhteisiin päiviin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti