torstai 6. joulukuuta 2007

Aatun 1vee, part 1

Tässä itsenäisyyspäivän ratoksi vietimme Aatun synttäreitä. Kauheen nopiaa on vuosi mennykki, huhhuh! Synttärit jatkuu sunnuntaina, lauantaina on ne messut ja huomenna paistelen kuivakakkuja sinne vielä.
Harmittaa kun Aatun synttäreihin en nyt millään jaksanu/ehtiny panostaa niin paljo ku oisin halunnu, mutta toisaalta eihän se ite näistä vielä mitään muista. Päädyin käyttään kertakäyttöastioita suuren vierasmäärän takia (muuten oisin saanu viettää päivän tiskarina).

Tarjolla oli täytekakkua, voileipäkakkua, jauhelihapasteijoita (ei kuvassa), vaahtiksia, suklaata.. suklaa-mansikkakääretorttua unohin tarjota (miten niin väsyny..?)..


Täytekakkua en jaksanu oikein miettiä loppuun, sen olin suunnitellu että teen noita vauvapalikoita, loppu tuli siinä kiireesti ku vieraita jo oli sisällä.
Voikkarissa on kaksi rullaa vierekkäin. Piti tehä vielä toinenki, mutta en jaksanu enää kuvata ku oli melkeinpä identtinen tähän..
Aatulle tein oman pikkukakun, joka on munaton, maidoton, luontaisesti gluteeniton, soijaton jne.

Pohjaan löysin tosi hyvän ohjeen Allergialiemestä, kirjoitan sen vielä myöhemmin tähän.
Täytteenä on Gogreen vispiä ja kunigatarsosetta sekaisin. Päällä Gogreen vispi ja syötäviä kuvia, jotka laitoin kiireesti vaan tuohon eikä ehtineet oikein asettua. Niin, ite päivänsankarihan ei tästä sitten perustanu, veti vaan tyytyväisenä koko päivän maissinaksuja naamaan :) Äitille kakkua siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti