![](http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/22552/442059.jpg)
Aatu saavutti 3kk:n iän eilen, ja mikäpäs parempi tekosyy mulle tehä kakkua :) Halusin kokeilla tämmöstä suklaa-mansikka yhdistelmää, koska kuvittelisin tämän maistuvan hyvältä. Kokeilin tehä jonkinlaista shell-pusrotusta tähän kakkuun, meni mönkään.. harjoittelin ensin ja meni ihan suht ok, mutta kakun päälle sitte ei enää onnistunukkaan.. Tämmösiä niiden piti olla
![](http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/22552/442089.jpg)
Täytyy jatkaa harjoitusta :)
Pohjana on 4 munan suklaatäytekakkupohja (kaakaojauhetta pari-kolme rkl). Välissä on mansikkarahka:
2,5dl Flora Vispiä
1prk (200?g) maitorahkaa
n.2,5dl mansikoita (ois voinu laittaa enemmänki)
4 liivatelehteä
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan, rahka saa kuitenkin maistua raikkaalle, ei liian makealle.
Päällä on suklaakerma reunoilla, tavallinen kermavaahto "kannen" päällä ja taloussuklaarouhetta.
![](http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/22552/442084.jpg)
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja sokerit, sekoita. Lisää liivate, sekoita. Lisää lopuksi mansikat viipaleina ja pyörittele lusikalla/nuolijalla tms. sekaisin. Jos mansikat on jäisiä, alkaa tämä rahka hyytyä melko nopeasti.
Muutamia vieraita kävi kakkua maistelemassa, kehuivat kyllä makua, joten uskallan suositella tämän kokeilemista muillekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti