torstai 22. toukokuuta 2014

Pinaatti-fetanyytit

Tein yhteen seminaariin tilauksesta hieman suolaista ja makeaa. Yhtenä suolaisena olivat nämä pinaatti-fetanyytit. Olen tehnyt tätä piirakkaversiona ja erilaisella taikinalla, nämä tulivat nopeasti valmiista lehtitaikinasta. Täytteeseen laitoin ohrahelmiä, kananmunaa, pinaattia, sipulia, fetajuustoa ja mausteita. Pitää laittaa ohje tarkemmin myöhemmin.. Tässä kuitenkin tekovaiheistakin pari kuvaa.

 Valmiit taikinalevyt leikataan kahtia ja asetetaan metallisiin vuokiin (tai vaikka muffinssivuoan koloihin).
 Lusikoidaan täytettä ja nipistetään kulmat keskelle kiinni. Voidellaan kananmunalla ja ripotellaan päälle unikonsiemeniä. Paistetaan 225 asteessa noin 10-15min.

2 kommenttia:

  1. Löytyykö näihin nyytteihin ohje sivuiltasi?

    VastaaPoista
  2. Hei Maija, vastaus tulee myöhään kun en ole täällä tätä huomannut.. mutta en ole myöskään nyt tuon tarkempaa ohjetta ehtinyt näköjään laittaa, pahoittelen. Nyt kun yrittää muistin sopukoita kaivella niin ei enää oikeen muista miten paljo tuli mitäkin laitettua :/

    VastaaPoista