keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vanhoja bloggauksia..

Kun tuolta vuodatuksesta nyt sai kätevästi (ja muutamien ystävällisten neuvojen avulla) tuotua vanhan blogin tänne, aloitin suuren urakan tavoitteena saada vanhan blogin sisältö edes suurimmalta osin tänne. Suurin osa kuvista on vanhalla koneellani (jos on sielläkää), en tiijä millon jaksan ne sieltä kaivaa, mutta aikomus on vahva :)

Yhtä juttua tässä mietin ja kaipaan, nimittäin kategorioita. En oo vielä keksiny mistä ne saan kirjotuksille vai saako etes?

tiistai 25. syyskuuta 2012

Alma-neiti 4v

Niin, aina vaan aika kuluu hirmuista kyytiä ja Aatun pikkusiskokin on jo tullut 4 vuoden ikään. Synttäreitä vietettiin muutamien kavereiden kanssa viikonloppuna. Neiti sai osallistua tarjoilujen suunnitteluun, ja toiveena oli:



"Kaksikerroksinen Helinä-keijukakku."
Kakun täytteenä lastenkutsujen kestosuokkeja eli mansikoita, banaania, kermavahtoa ja lisäksi vaniljakreemiä. Päällä vaahtokarkkimassa.


"Suklaata". Neiti on varsinainen suklaahiiri :) Tein Hello Kitty suklaita, kun kaapissa oli sopivasti yksi transferi käytettävissä.


"Muffinsseja. Isoja ja pieniä". Red Velvet cupcakes, ohjeen otin cupcakes-lehdestä, jonka sain etukäteen synttärilahjaksi viime maaliskuussa Kanadan reissulla. En laittanu tarpeeksi väriainetta taikinaan, jäivät vähän vaaleiksi.. mutta makuunhan väri ei onneksi vaikuta :)


Juhlapöydän makeat. Alman listalla ei ollut ollenkaan suolaisia tarjottavia, mutta äiti päätti silti tehdä pizzakiekkoja, tex mex-piirakkaa ja rieskarullia.

25th Hole :)

Alkuperäisestä suunnitelmasta pelkistetty versio golf-miehen synttärikakuksi. Tästä on jo pari kk aikaa, enkä enää muista edes mitä kakun väliin tuli laitettua, veikkaan tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa :)