maanantai 30. marraskuuta 2009

Lisää piparijuttuja

Halusin kokeilla sydämen muotoisen rasian tekoa, kun näin sellaisia joskus oliko se viime vai toissa vuonna Kakkuhelmen Pian tehneen. Koristelu oli pikaista, mutta ihan tykkäsin tehdä vaihteeksi tämän mallisia rasioita pari, näitä vois tehä lisääki? Pakkasin rasioihin Fazerin kääresuklaata, mahtu ihan melkein koko boksi. Toisen vein ite yhteen tapaamiseen yliopistolle, ja toisen saa.. enpä kerrokaan vielä ;)

Kokeilin myös kuusikulmaista kynttilälyhtyä. Tuli tosi suttuset koristelut, mutta ideana tosi kiva, ja kondiittorin sokeri sopii kyllä ku nakutettu näihin lyhtyihin.

Aatun synttäreille tein lapsia varten tämmöset piparit. Ensin mietin, että kuvan käyttö on "huijausta", että pitäs harjotella sitä koristelua pikeerillä, mutta sitte tuumasin että tässäkin on tarpeeksi näpertelyä ku näitä kolmisenkymmentä tein. Kuvista puolet tein vohvelipaperille ja puolet sille käytetymmälle kakkukuvapohjalle. Vohvelille tuli hieman haaleampi kuva ja se oli parempi leikata, mutta kiinnittäminen on työläämpää ku toisenlaisen kuvan. Eli puolensa kummallakin. Ensin koristelin siis piparit  pikeerillä kauttaaltaan, sitten kiinnitin kuvan. Viimeistelin piparit helmiäisellä ja parilla lumihiutalekoristeella.



lauantai 21. marraskuuta 2009

Alma-neidin 1-v (vol. 2)

Myöhässä pidettiin Alman synttärit, mutta parempi myöhään ku ei sillonkaan :)

Tarjolla oli siis täytekakkua:


voileipäkakkuja:
(kuvat sarjassa kadonneet Vuodatukseen)


tuplasuklaa:



lauantai 14. marraskuuta 2009

Rotinoita

Käytiin viime viikolla kattoon yhtä uutta vauvaa ja viemisiksi muffinsseja (sain ite viime vuonna tuoreen vauvan äidiltä muffinsseja Alman synnyttyä). Onnea vielä pikkuisen "Martan" koko perheelle :)